Δήλωση αεροπορικού ατυχήματος ή συμβάντος:

Η   κατάθεση δήλωσης με πληροφορίες και στοιχεία ενός αεροπορικού ατυχήματος ή σοβαρού συμβάντος στην ΕΔΑΑΠ είναι υποχρεωτική, με βάση τον νόμο 2912/2001 και πρέπει να γίνει όσο το δυνατό πιο άμεσα.

Η δήλωση συνήθως γίνεται απ’ευθείας στην ΕΔΑΑΠ, αλλά μπορεί επίσης να κατατεθεί στην πλησιέστερη Αεροπορική, Αερολιμενική, Αστυνομική ή άλλη τοπική Αρχή.

Η προτιμητέα μέθοδος δήλωσης ατυχήματος ή συμβάντος είναι η συμπλήρωση της ειδικής έντυπης φόρμας  ή η χρήση της ειδικής online εφαρμογής. Η κατάθεση της αναφοράς μπορεί να γίνει μέσω:

/ / / ή και αυτοπροσώπως στα γραφεία της Επιτροπής. 

light bulb 32 Τώρα μπορείτε να αναφέρετε κάποιο σοβαρό συμβάν ή ατύχημα, εύκολα και γρήγορα  online χωρίς εγγραφή, έχοντας τη δυνατότητα να επισυνάψετε πολλαπλά ηλεκτρονικά αρχεία σχετικά με το ατύχημα (όπως φωτογραφίες ή video, έγγραφα κλπ), χρησιμοποιώντας την νέα μας: online εφαρμογή αναφοράς συμβάντος

 

info button 32 ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ κάποιο ΑΤΥΧΗΜΑ ή Σοβαρό Συμβάν στην ΕΔΑΑΠ. Πολλαπλές αναφορές για το ίδιο συμβάν δεν είναι πρόβλημα για την ΕΔΑΑΠ.

Submit-Button- red online

ή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ/ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ  στις παρακάτω μορφές αρχείου :

pdf_file_imgΕΝΤΥΠΟ σε μορφή PDF (acrobat reader):Download_button_shadow3

 

clipboard 64ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΑ & ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ:

Σε περίπτωση Σοβαρού Συμβάντος ή Ατυχήματος η Αστυνομία/Πυροσβεστική/ΥΠΑ ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να χρησιμοποιήσει τα παρακάτω έντυπα για αρχική κατάθεση επιβαίνοντα ή αυτόπτη μάρτυρα αντίστοιχα. Είναι σχεδιασμένα ώστε να εκτυπωθούν στις δύο όψεις ενός μόνο φύλλου Α4 και αποτελούν ένα σημαντικό βοήθημα για την ΕΔΑΑΠ και την αρχική αξιολόγηση των μαρτυριών.

Έντυπο Κατάθεσης επιβαίνοντα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ  

Έντυπο Κατάθεσης επιβαίνοντα στα ΑΓΓΛΙΚΑ 

Έντυπο Κατάθεσης αυτόπτη μάρτυρα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Έντυπο Κατάθεσης αυτόπτη μάρτυρα στα ΑΓΓΛΙΚΑ

 

 

Report and docs banner GR contact-us-icon USEFULL LINKS BANNER